8 uventede måder som lyserød kan forandre dit værelse

Den lyserøde farve giver en udfordring, hvis du beslutter for at inkludere det som en del af din dekoration. Hvis du bruger for meget, vil kommer det hurtig til at ligne Barbies værelse. Det afhænger selvfølgelig af, hvilken farvetone af lyserød vi taler om, fra en let lyserød til en elektrisk fuchsia. Hvis I er et par, så er du nødt til at spørge, hvad han / hun tænker om lyserød og om det kunne være inkluderet i farvepalet. Bliv inspireret med dette udvalg af rum i lyserød. Jeg tror, ​​du vil blive opfordret til at give denne farve en chance i din dekoration.

Photo: Niels Alhberg – Source: Boligmagsinet

Source: adsensr

Photo: Tia Borgsmidt – Source: Alt

Jeg synes, at det væsentlige er at man ikke bruge lyserød, som hovedfarve, men at bruge den kun i detaljer. Tæpper, dekorative elementer som puder, malerier eller lamper. Men hvis du er den slags person, der kan lide at opleve nye ting, så kan du vælge møbler i denne farve. Eller endda en af ​​væggene, hvorfor ikke?

Brug lyserød til at give kontrast til mere neutrale farver som f.eks. sort eller grå. I disse billeder kan du se, hvordan det ser godt ud i rum med hvide eller grå vægge.

Vil du være glad for at tilføje lyserød til din dekoration? Eller er der allerede en del af din indretningsfarvepalet?

Photo: Karin Lindroos – Source: Boligmagasinet

Photo: Pernille Kaarlund – Source: Boligmagasinet

Photo: Pernille Kaalund – Source: Boligmagasinet 

Join La casa de Freja ​

Receive the blog posts directly to your email. ​

Share the love:
error

No Comments

Leave a Comment