Her kommer nye farverige interiører til inspiration

colorful interiors_lacasadefreja_1

Pastellfarver på vægge, gulve og møbler, og farverige dekorative detaljer er, hvad vi kan finde i Charlotte Gueniaus hus, den kreative direktør fra Rice.

Den farverige indretning af dette hus beliggende i Odense ligger langt fra den skandinaviske stil, vi kender. Det viser ejerens eklektiske stil og bliver et perfekt eksempel på, hvordan man kan kombinere og lege med produkterne fra Rice sammen med hvad vi kan købe i et loppemarked.

colorful interiors_lacasadefreja_2 colorful interiors_lacasadefreja_3

Som Charlotte siger, at det er lidenskabeligt at smelte farver og eksperimentere med dem. Desuden er det en måde at vide, hvilken er vores ideelle farvepalet. Hun anbefaler at indrette ​​vores hus på en sjov måde, der starter med et lille område og at ændre farven på en enkelt væg.

colorful interiors_lacasadefreja_4 colorful interiors_lacasadefreja_5 colorful interiors_lacasadefreja_6 colorful interiors_lacasadefreja_7 colorful interiors_lacasadefreja_8 colorful interiors_lacasadefreja_9 colorful interiors_lacasadefreja_10 colorful interiors_lacasadefreja_11 colorful interiors_lacasadefreja_12 colorful interiors_lacasadefreja_13

Jeg tror, ​​jeg ville bruge den samme farvepalet, hvis jeg havde mulighed for selv at vælge det. Kan du lide denne dekoration stil og farvepalet?

Source: Bolig Magasinet

Join La casa de Freja ​

Receive the blog posts directly to your email. ​

Share the love:
error

No Comments

Leave a Comment