Hvordan vores hus så ud før

Hej og velkommen til vores hus. For 2 år siden kom vi tilbage efter en lille ild i opvaskemaskinen, som kostede os 6 måneder ud af huset. Vi tabte nogle genstande, ikke fordi de blev brændt, men fordi de blev beskadiget af den giftige røg. Genopretningen af ​​huset tog noget tid, men da jeg kom på barselsorlov, var muligheden for at gøre det helt færdig.

La casa de Freja -living room before

Denne del af bloggen er en slags journal om, hvordan jeg indretter vores hus. Derudover kan du bruge det som inspirationssted, hvis du også kan lide en blanding af bøhemisk og eklektisk stil. Jeg er ikke indretningsdesigner men arkitekt og lysdesigner, så jeg kan se interiørdesign fra et andet perspektiv. Jeg elsker at indrette værelserne i huset.

Dette er billeder af hvordan stuen og køkkenet så ud inden ilden. Som du kan se, var indretningen nødt til at tilpasse sig gardinens og møblernes farve. I rød! En virkelig udfordring kan man sige. Derfor valgte vi brugskunst fra Peru næsten i samme farve. Og de vigtigste kontrastfarver var hvide på vægge og lofter, og mahognitræet på gulvet.

Jeg syntes, at malerierne var lavet til et sådant rum. Hvad jeg elsker om dette område af huset, er det naturlige lys, der kommer fra ovenlysvinduerne. Plus de hvide vægge giver større rummelighed til hele stuen.

Ideen om indretning af huset begynder næsten lige fra bunden, med ny sofa, velegnet til familie med børn. Gardiner af anden farve. Mere dekoration på vægge og planter, mange planter.

Knus.

Fiorella

Billeder: La casa de Freja

Join La casa de Freja

Receive the blog posts directly to your email.

Share the love:
error

No Comments

Leave a Comment