Hvorfor valgte vi Scandi Boho som indretningsstil?

Når vi ser på værelserne med skandinavisk eller bohemisk indretningsstil, er det svært at finde elementer de har til fælles, men langt nemere at se hvad forskelerne er.

Hvad har de skandinaviske og bohemiske indretningsstil til fælles?

Tro det eller ej, de har ting til fælles. Jeg vil gerne fremhæve mest fra begge to, hver for sig eller når begge stilarter kommer sammen for at bringe Scandi Boho til liv.

Disse to indretningsstil elsker teksturer. I den skandinaviske indretningsstil finder vi det i tæpper på sofaer, stole, bænke og senge. Mens i bohemisk stil, kan du finde dem på tæpper, macrame væghængte, drømfangere osv.

En anden funktion, som de skandinaviske og bohemiske stil har til fælles ved indretning af huse, er brugen af ​​naturlige elementer som træ, vævede kurve og skind.

For at give liv til rum er planter et vigtigt element. Jo større og tykkere, jo bedre.

Hvad er forskelligt ved begge indretningsstil?

For at resumere den skandinaviske stil, kan man sige, at det er en kombination af enkle linjer, neutrale farver (hvid og grå), næsten alle væggene i hvide farve, lyse gulve og de nødvendige møbler.

Mens den bohemiske indretningsstil kombinerer mønstre, antikke eller etniske dekorative elementer, farver fra hele det kromatisk hjul, altså en maksimalistisk indretning.

Ja, de er meget forskellige indretningsstile. Men hvad sker der, hvis du kan lide de mest minimalistiske rum, men samtidig vil du gerne tilføje detaljer i farver, samt mønstre og teksturer i nogle dekorative detaljer? Så er Scandi Boho til dig!

Source: Entrance makleri

Source: Pinterest

Hvordan man indrette et værelse i Scandi Boho indretningsstil?

  • Start med en hvid baggrund og tilføj lag med brug af naturlige materialer, mønstre og farver.
  • Et Scandi Boho hjem er karakteriseret ved træ og rattan til møbler. Flet, bambus og keramik til potter. Du kan også vælge rattan og stof til dine lamper.
  • Her tilføjer du tekstur og farve ved hjælp af tekstiler med varierede mønstre i tæpper og puder. Glem ikke fåreskindene, der giver et skandinavisk udseende til dit værelse.
  • Med hensyn til farve, kan du vælge en monokromatisk palet, du kan vælge en vigtigste farve og lege med toner af denne farve. Du kan også tilføje farveaccenter til denne farvepalette. Men vær venlig at ikke bruge neon!
  • Valget af antikke, vintage og / eller etniske elementer giver en bohemisk touch til rummet, men det er ikke værd at placere dem tilfældigt. Her kommer den skandinaviske stil ved at skabe flotte væggallerier, i den måde, hvordan de forskellige kunst eller elementer er placeret på en væg, enten ved lighed i farvepalet eller temasamlinger (f.eks. Samlinger).
  • Til sidst kommer planterne, hvilket vil give liv og friskhed til rummet. Som jeg sagde før, jo større og tykkere jo bedre. Her kan du også tilføjer kaktus og saftige planter, hvis du vil du have et grønt paradis derhjemme.

Lad os gøre det!

scandi boho 2

Photo: Hannah Blackmore Source: Mydomaine

scandi boho 4

Photo: Kristin Lagerqvist Source: Lovely life

scandi boho 5

Photo: Kristin Lagerqvist Source: Lovely life

scandi boho 6

Source: Alvhem

scandi boho 7

Source: Nooks

scandi boho 12

Photo: Paulina Arcklin Source: The style files

scandi boho 13

Photo: Paulina Arcklin Source: The style files

Scandi boho gift ideas for decor lovers

Join La casa de Freja ​

Receive the blog posts directly to your email. ​

Join La casa de Freja

Receive the blog posts directly to your email.

Share the love:
error

No Comments

Leave a Comment