At blive en Airbnb-legende er så simpelt som det

Vi lever i en tid, hvor hobbyer er en populær måde at generere ekstra indkomst. Selvom det måske ikke er nok til at erstatte dit daglige job, kan det hjælpe med opsparingen til din næste ferie (som vi gjorde i sommers)eller blot tilbyde din familie lidt økonomisk komfort. Det kan desværre være kompliceret, hvis du er typen, der allerede arbejder lange timer på kontoret.

Men hvad du kan gøre, er imidlertid at bruge dit hjem, til at oprette en ekstra indkomstskilde. At være vært for gæster kan være en rentabel indkomstskilde, Og du behøver ikke et andet hus for at blive en udlejer. Du byde gæster velkommen i dit eget hjem og stadig tjene penge. Airbnb giver almindelige husholdninger mulighed for at markedsføre deres hjem til feriegæster og forretningsfolk, enten til kort eller langtidsleje. At tjene penge ved hjælp af Airbnb-platformen er meget lettere, end det ser ud, hvis du ved, hvad du laver. Det vil glæde dig at vide, at blive superhost på platformen er tilgængelig for de mindste husstande. Faktisk er størrelse ikke en succesfaktor for Airbnb. Men din opmærksomhed på detaljer kan gøre hele forskellen.

Et værelse eller en lejlighed?

Det første og vigtigste spørgsmål, du vil stille dig selv, er, om du er klar til at byde gæster velkommen under dit tag, eller om du foretrækker en mere subtil adskillelse. Du kan for eksempel tilbyde et soveværelse i dit hjem. Selvom det er en nem praksis, skal du sørge for, at din familie er tilfreds med udsigten til at dele deres bolig med en fremmed. Faktisk kan dit ekstra soveværelse kun medbringe en almindelig indkomstskilde, hvis du også er klar til at dele dit badeværelse, dit køkken og din stue. Der er ikke noget rigtigt eller forkert svar på dette tidspunkt. Det er et spørgsmål om personlighed, ikke kun din, men også dine gæster. Ikke alle har det godt med at tilbringe en masse tid med fremmede. Det kan have indflydelse på rentabiliteten i din Airbnb-venture.

Alternativt, hvis du har et område, som du ikke bruger derhjemme, såsom din kælder eller garagen, kan du overveje at omdanne det til et selvstændigt opholdsstue. Vær opmærksom på reguleringslovgivningen.

Du kan også leje dit hjem, mens du tilbringer din ferie, men husk at holde nogen ansvarlig for rengøringen og hjælpe gæsterne.

Oprettelse af en indretning, der fungerer

Du har ikke råd til at forsømme din interiørstil. Gæster gennemser Airbnb for at finde den perfekte indkvartering til deres rejse. Pris spiller selvfølgelig en betydelig rolle i deres valg. Pris er dog ikke den eneste faktor, der betyder noget. Folk vil se på dine billeder for at få et første indtryk af stedet. Din indretning kan være et afgørende element. Faktisk skaber dit interiør en plan og atmosfære, som dine gæster vil synes tiltrækkende. Enkle berøringer, såsom anvendelse af accentbelysning, kan skabe ikke kun en subtil belysning, men også indstille en indbydende tone. En håndfuld tilbehør tilføjer en personlig stemning til stedet; så det er vigtigt, at overveje små tilføjelser som en elegant vase og et par pyntegryn for at samle dit interiør.

Hvilke faciliteter har du brug for?

Mennesker, der vælger en Airbnb-lejlighed eller rum, forventer stadig et vist niveau af komfort. Du skal være i stand til at tilbyde de faciliteter, de har brug for. Har du en anstændig kaffemaskine ? Husk på, at ikke alle drikker kaffe. En kedel er et godt valg til tedrikkere – og du kan endda finde kedel, der koger vand til forskellige temperaturer, der er velegnet til grøn, hvid og sort te. Hvis du tilbyder langtidsophold, er det en god ide at give adgang til en vaskemaskine. Der forventes typisk et TV sammen med en internetforbindelse.

Dine gæster ønsker ikke rigtig at møde dig

Det er svært at tro, men hvad der gør dig til en ekstraordinær vært er ikke den måde, du møder og hilser dine gæster på, når de ankommer. Faktisk foretrækker de fleste gæster ikke at forholde sig til dig. Folk har ofte en lang rejsedag, før de når deres Airbnb-leje. Den sidste ting, de måske ønsker, er at smile til deres vært. De vil bare slappe af i fred, og det kan derfor, være en nem og god ide at placere nøglen i en låskasse ved døren. Du behøver kun at dele koden med dine gæster via Airbnb-meddelelsesplatformen.

Skriv en overbevisende beskrivelse

Din beskrivelse kan tilskynde gæsterne til at booke indkvartering. Det kan imidlertid være udfordrende at skrive en god lejebeskrivelse, når du ikke er uddannet ejendomsmægler. Nøglen er at beskrive hvert værelse; bruge ekstra tid på at forklare søvnarrangementer (såsom en dobbeltseng eller køjesenge). Dernæst skal du medtage i din beskrivelse hvilke type personer, du ønsker at tiltrække, fra rejsende med lavt budget til par på en romantisk flugt.

Glem ikke velkomstkurven

Til sidst kan en tankevækkende velkomstkurv få dine gæster til at føle sig velkomne. Du kan pakke kiks og teposer til en snack. Du kan også tilføje et par specialiteter til langtidsophold.

Becoming an Airbnb legend is as simple as that 02

Image source

Indkvartering i et populært sted kan tiltrække både turister og forretningsrejsende. Som Airbnb-vært er din rolle at skabe et rum, hvor dine gæster kan føle sig hjemme fra det øjeblik, de går ind.

Stort kram,

Fiorella

Join La casa de Freja

Receive the blog posts directly to your email.

Share the love:
error

No Comments

Leave a Comment