Håndværkspartnere

Vores håndværkere bærer deres families kulturarv og holder deres regioners historie i live. Hvert produkt, som de laver, er unikt, specielt og forskelligt fra hinanden, fordi det er lavet med kærlighed, engagement og et højt kulturelt bidrag.

Apu Antasaqa. 

Den håndværkere forening holder tusindårige arv af skud- og kæde teknikker til udarbejdelse af tekstiler. Det er også vigtigt hvordan de bruger traditionel ikonografi.

 

artisan partners 01
artisan partners 02
artisan partners 03

Emilio Fernández Quispe.

Emilio Fernández Quispe er kunstner og håndværker. Han og hans familie skaber tekstiler, broderi, altertavler (altarpieces), gobeliner, puder og keramik i deres værksted, der ligger i Lurín.

Hans kunst udtrykker kreativiteten, den manuelle dygtighed og den kulturelt-kunstneriske følsomhed for håndværkeren i regionen.

Taller El arte de bordar en el Colca

Workshoppen samler tyve kvinder ledet af Vilma Mamani Paxi og skiller sig ud med maskinbroderi, kendt i det sydlige og centrale Peru som maquinasqa. Disse broderier er inspireret af det lokale landskab, flora og fauna og refererer symbolsk til deres Collagua- eller Cabana -rødder.