Om bloggen

Elsker du at rejse til hele verden og har brug for inspiration til at indrette dit hjem med dine globale skatte?

I La casa de Freja deler jeg ideer til at indrette dit hus med de skatte som du har medbragt fra dine ture rundt om i verden. “Global home decor” inspiration.

Jeg inviterer dig også til at lære at kende om mit lands kultur (Peru) gennem dets kunsthåndværk. Jeg tror, ​​at hvert design har en historie, og hvert håndværk har en sjæl. 

Velkommen til La Casa de Freja!

Hola! Jeg er Fiorella, en latinsk (peruansk) mor og uddannet lysdesigner og arkitekt fra Aarhus Arkitektskolen. Jeg bor i Danmark sammen med min mand Tonny og vores 2 små børn: Freja og Thiago. Her skaber vi vores bikulturelle familie og hjem: traditioner, kulturer, mad og sprog fra vores lande: Peru og Danmark.

la casa de freja - family 2

I 2011 tog jeg en tur på næsten 15 timer fra Peru til Danmark for at starte et nyt liv. På trods af de år, der er gået, har kærligheden til mit land ikke ændret sig. At være væk fra mit land har lært mig at værdsætte det meget mere, både dets kultur og dets folk. Det motiverede mig til at bringe et stykke af mit land til huset gennem dets håndværk og tekstiler fyldt med farver, mønstre og teksturer. Mens min mand forsøger at bevare sin skandinaviske stil og samtidig udstille globale skatte fra verden fra hver af sine ture.

Du kan læse lidt mere om mig i dette indlæg af Wescover 🙂 Wescover er en platform, hvor du kan møde kunstnere, designere og deres produkter.

Hvorfor hedder bloggen La casa de Freja?

La casa de Freja betyder Frejas hus på spansk, mit modersmål. I den norske mytologi er Freyja gudinde for kærlighed, skønhed, frugtbarhed mv.

Men vores datter hedder også Freja. Så skal bloggen kaldes nu: La casa de Freja y Thiago!

Abonner på mit nyhedsbrev for at modtage blogindlæg og meget mere hver mandag, og møde mig på Instagram og Facebook. Vil du have mere inspiration? Du kan også finde mig på Pinterest.

about-blog-Peruvian frazadas traditional ethnic textiles for home 05

 

BLOGGENS SAMARBEJDSPARTNERE

Alexandra Saenz

Alexandra-about-blog

Hej! Jeg hedder Alexandra, jeg er peruansk og er 23 år gammel. Jeg har været i et kærligt forhold på ca. 5 år med indretning, som er min passion. Jeg kan godt lide at sige, at design ikke er en jaloux kærlighed. Fordi det giver mulighed for at udvikle selv i kunst, kultur og litteratur. Man kan finde det på teksturer og natur. Af den grund kalder jeg vores forhold, et forhold mellem kærlighed og frihed.

Desuden har skrivning altid været noget, der gør mig skør. Derfor vil jeg kunne nyde mine to lidenskaber her sammen hos La Casa de Freja og skrive om, hvad jeg elsker: indretning!

 

 

Melissa Heráldez

Melissa-about-blog

Hej! Jeg er Melissa, indretningsarkitekt og mor til en 5-årig pige, der giver mig inspiration fra børnenes verden. Jeg kunne virkelig godt lide ideen om at kunne dele mange dekorative ideer, så du kan se, hvor nemt det er at dekorere et rum.

For mig er designet ikke kun farver og tegninger, men meget mere. Det er udtryk for vores liv. Der er den måde, hvorpå vi udtrykker vores personlighed: ved at klæde sig på en bestemt måde, ved at dekorerer vores huse eller andre visuelle udtryk, mv.

 

 

 

AFSLØRING:

Nogle af linkene på denne hjemmeside er affiliate links, hvilket betyder at vi kan tjene en provision, hvis du klikker på linket eller foretager et køb ved hjælp af linket. Når du foretager et køb, vil prisen du betaler være den samme, uanset om du bruger affilieret link eller gå direkte til sælgerens hjemmeside ved hjælp af et ikke affiliate link.

Ved hjælp af de affiliate links hjælper du med at støtte vores hjemmeside, og vi sætter pris på din støtte. ❤

 

Join La casa de Freja ​

Receive the blog posts directly to your email. ​