Vores filosofi

Hos La casa de Freja mener vi, at hvert design har en historie, og hvert håndlavet arbejde har en sjæl. Håndværkere deler passionen, glæden og visdommen af deres kultur ud over at redde traditionelle teknikker.

Vi er designere, som er stolte af vores peruvianske rødder og kultur. Vi designer en bæredygtig hjemmekollektion, der kombinerer traditionelle teknikker og moderne design i samarbejde med peruvianske håndværkere. Baseret på den perfekte kombination af design, tradition og bæredygtighed.


Our Peru boho style sideboard 02

 

La casa de Frejas samarbejdspartnere


Melissa Heráldez

Melissa-about-blog

Jeg er indretningsarkitekt og mor til Miranda, som inspirerer mig med al kreativiteten i børnenes verden. Jeg kan godt lide at dele indretningsideer, så I kan forstå, hvor let det er at dekorere et rum.

For mig er designet ikke bare farver og tegninger, men meget mere. Det er udtryk for vores liv, den måde vi udtrykker vores personlighed ved at klæde os på en bestemt måde, i hvordan vi indretter vores hus eller arbejdsområde og så videre.

Endelig forstår jeg designet helt, fordi det giver mig mulighed for at sige min mening uden grænser. Ved at male, tegne, skrive, dekorere, læse, lære, undersøge og skabe.

 

Fiorella Madsen
Jeg er en latina (peruviansk) mor, arkitekt og lysdesigner, der bor i Danmark med min mand Tonny og vores tre små børn: Freja, Thiago og Tiffany. I Danmark skaber vi vores tosprogede familie og hjem fra traditioner, kulturer, mad og sprog af vores lande: Peru og Danmark.

I 2011 forlod jeg mit land Peru for kærlighed og startede et nyt liv i Danmark. At være væk fra mit land har lært mig at værdsætte det meget mere, både dets kultur og dets folk. Af denne grund er vores hjem dekoreret med peruvianske tekstiler og kunsthåndværk og samlinger fra min mands rejser rundt i verden.

 

 

Grecia López

La casa de Freja_photo_Grecia Lopez

Jeg brænder for digitalt reklamedesign og er en rejseelsker.

Jeg nyder at skabe kompositioner, der giver inspiration gennem kunst såsom en illustration, en video, musik eller endda et håndværk.

Jeg elsker at skabe indhold med en høj dosis kreativitet, et strejf af farve og hundrede procent kulturelt inspiration og dermed nå de dybeste fordybelser i sjælen, hjertet og livet for hver af vores læsere.

 

 

Alexandra Saenz

Alexandra-about-blogIndretningsarkitekt

 

 

 

 

 

José Covarrubias

La casa de Freja_photo_Jose Daid Covarrubias Villa

Fotograf

 

 

 

 

 

 

 

Free US shipping over US$ 100 + Free global shipping over US$ 200